Izložba Sombor – večno zeleni grad

Povodom Dana oslobodjenja grada Sombora Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor realizovao je izložbu na otvorenom pod nazivom „Sombor – večno zeleni grad“, koja je postavljena u Parku heroja, na šetalištu ispred zgrade Županije. Postavka izložbe trajaće do 19. 11. 2020. godine.

Izložba je posvećena našem gradu i svim lepotama i dostignućima koja ga krase, a realizovana je po ideji člana Gradskog veća za oblast kulture i obrazovanja, gospodina Borislava Staničkova. Autori izložbe su Vesna Šašić i Tamara Gloginja, a saradnik na pripremi izložbe Simonida Simonović. Grafički dizajn radio je Milan Jovanović Jofke, a tehničku podršku pružio je tim Kulturnog centra “Laza Kostić“ Sombor.

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor, kao priređivač izložbe, zahvaljuje se Gradskoj upravi grada Sombora, posebno Antoniju Ratkoviću, gradonačelniku grada Sombora, i gospodinu Zoranu Rusu, predsedniku Skupštine grada Sombora, na ogromnoj podršci u realizaciji izložbe.

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor takođe se zahvaljuje gospodinu Milanu Stepanoviću, na svesrdnoj pomoći u pripremi tekstova i ilustracija.

Veliku zahvalnost dugujemo i Nebojši Vidoviću, odborniku u Skupštini grada, koji nam pruža ogromnu pomoć i podršku pri realizaciji izložbenih aktivnosti na otvorenom.

Zahvaljujemo svim našim gradjanima koji su nam konstantna inspiracija i podstrek da idemo dalje i postavljamo sebi još više ciljeve.

Share this article

Medije

Kontakt info

Poslednje vesti